klubba-på-en-auktion

Auktioner

Vill du bli av med guld du inte längre använder? Sälj det på auktion och få bra betalt. Vi på Philea arrangerar fler än åtta auktioner per år och har tillsammans hållit över 370 auktioner.

Bra att veta när du ska sälja guld på auktion

  • Alla våra auktioner avgörs offentligt i sal, och publiceras i sin helhet på internet. Detta innebär att våra auktioner visas för ett mycket stort antal kunder.
  • Antalet internationella kunder som ser auktionerna ökar ständigt.
  • Vi fördelar guld och ägodelar på lämpliga auktioner.
  • Guldet och objekten presenteras i en professionellt producerad katalog som når ut till uppemot 20 000 kunder, på nätet och via post.
  • Redovisning till dig som inlämnare sker fem till sex veckor efter auktionen.

Fördelaktigt att sälja guld på auktion

Att sälja ditt guld på auktion kan vara både lätt och ett gynnsamt sätt att sälja enstaka eller flera föremål. Alternativen att sälja på annons eller online har sina fördelar, men samtidigt kräver det högre engagemang av dig som säljare.

Genom att ta hjälp av oss på Philea hjälper våra kunniga värderare dig att få så bra pris som möjligt för ditt guld. Vi har lång erfarenhet av yrket och svarar gärna på dina frågor när du funderar på att sälja guld.

Väldigt trevlig personal, över mina förväntningar i mynt pris samt metallvärde. Supernöjd!

Mattias M.

Bra att det finns ett ställe där det går att få mynt och frimärken värderade.

Pär Håkan B.

Va här på en liten auktionsmässa och det va riktigt trevligt. Stället ligger mycket Centralt på söder nära tunnelbanan å så.

Elaine F.
Sälj ditt guld via våra populära auktioner och få ett bra pris för ditt objekt! Våra värderare ger dig gärna ett riktpris att utgå ifrån.