guldtackor

Sälja guld

Går du i sälja guld-tankar? Vi hjälper dig med vår fria värdering där du får ett pris för guldet att förhålla dig till. Väljer du att sälja guldet till oss direkt erbjuder vi dig direktbetalning. Du kan också välja att sälja ditt guld via en av våra auktioner som vi håller med jämna mellanrum. Du har då möjlighet att få ett högre pris på ditt guld.

Tryggt val när du vill sälja ditt guld

Att sälja guld ställer höga krav på säkerheten, och detta är vi väl medvetna om. Därför erbjuder vi dig ett av de säkraste sätten som finns när du väljer att skicka ditt guld till oss. Vi rekommenderar dig att skicka försändelsen rekommenderad eller försäkrad för att det ska komma fram till oss ordentligt.

Givetvis kan du också komma in till något av våra kontor och lämna in guldet personligen. Du får då en skriftlig kvittens från oss att vi mottagit ditt guld med preliminära beskrivningar och utrop. Om fallet är så att du tycker vår preliminära beskrivning är felaktig eller om du önskar ändra något, korrigerar vi självklart beskrivningen innan vår auktionskatalog trycks.

Sälj ditt guld och få betalt direkt

Du väljer själv om du vill ha betalt direkt när du lämnar in ditt guld eller om du vill lämna in till försäljning på auktion.

Vi tar även emot objekt i silver samt frimärken. Kontakta oss för en fri värdering när du vill bli av med dina ägodelar.

guldkedja-armband-sälja-guld

Trevligt bemötande tog sig tid och berättade om olika mynt m.m.

Carina P.

Bra mottagande och trevligt. Pengar direkt!

Elise B.

Hos oss på Philea är det enkelt, bekvämt och tryggt att sälja ditt guld. Bestäm själv om du vill sälja direkt eller via auktion!